Elle Downs
Data urodzenia: 1973-04-27
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2008 Regina (gościnnie)
7.6
Tajna sieć
Grid, The
2004 Regina (gościnnie)
8.4
Gracze
Playmakers
2003 Regina (gościnnie)
7.5 2002 Regina (gościnnie)
8.3 2000 Regina (gościnnie)
6.5 1998 Regina (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Regina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elle Downs filmy Elle Downs najlepsze filmy Elle Downs zdjęcia Elle Downs galeria Elle Downs biografia Elle Downs nominacje Elle Downs nagrody i wyróżnienia Elle Downs filmografia Elle Downs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.