Ella Thomas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Natasha Piper (gościnnie)
6.3
Surogaci
Surrogates
2009 Natasha Piper (gościnnie)
7.7 2009 Natasha Piper (gościnnie)
8.3 2006 Natasha Piper (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Natasha Piper (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Dziewczyna (gościnnie)
7.3 2004 Agentka Deborah Martin (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Viveca (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Natasha Piper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ella Thomas filmy Ella Thomas najlepsze filmy Ella Thomas zdjęcia Ella Thomas galeria Ella Thomas biografia Ella Thomas nominacje Ella Thomas nagrody i wyróżnienia Ella Thomas filmografia Ella Thomas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.