Elizabeth Taylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1997 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
8.1 1996 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
10.0 1995 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
7.2 1988 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
7.7
Północ - Południe
North and South
1985 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
6.3 1983 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
4.5
X, y i zet
Zee and Co.
1972 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
6.8
Jedyna gra w mieście
Only Game in Town, The
1970 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
6.9
Anna tysiąca dni
Anne of the Thousand Days
1969 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
7.0 1968 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
8.1
Kotka na gorącym, blaszanym dachu
Cat on a Hot Tin Roof
1958 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)
5.6 1956 Maggie Simpson (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elizabeth Taylor filmy Elizabeth Taylor najlepsze filmy Elizabeth Taylor zdjęcia Elizabeth Taylor galeria Elizabeth Taylor biografia Elizabeth Taylor nominacje Elizabeth Taylor nagrody i wyróżnienia Elizabeth Taylor filmografia Elizabeth Taylor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.