Elizabeth Ruscio
Data urodzenia: 1955-02-09
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Leon Martell, 2 synów: Elvis i Leroy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2009 Kelnerka
7.5
Imprezowo
Swingtown
2008 Doreen (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 (gościnnie)
7.1
28 dni
28 days
2000 Mrs. Cummings
6.8 2000 Karen Peterborough (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Tish Whitlock (gościnnie)
7.5 1997 Cynthia Pierce (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Panna Jenkins
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pani Riddle (gościnnie)
7.3
Ostatni dzwonek
Glory Daze
1995 Matka Jack'a
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Sarah Steenburgen (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Paula
6.0
Godziny rozpaczy
Desperate Hours
1990 Sędzia
6.7
Włamywaczka
Burglar
1987 Frankie
7.8 1987 Jenny McPike (gościnnie)
7.9
Wzgórze Rozdartych Serc
Heartbreak Ridge
1986 Kelnerka
5.7 1986 (gościnnie)
7.1 1982 Linnia (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Dorothy Greenberg (gościnnie)
7.7 1968 Fran

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elizabeth Ruscio filmy Elizabeth Ruscio najlepsze filmy Elizabeth Ruscio zdjęcia Elizabeth Ruscio galeria Elizabeth Ruscio biografia Elizabeth Ruscio nominacje Elizabeth Ruscio nagrody i wyróżnienia Elizabeth Ruscio filmografia Elizabeth Ruscio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.