Elizabeth Reaser
Data urodzenia: 1975-06-15
Miejsce urodzenia: Bloomfield, Michigan, USA

Biografia:
Urodziła się 15 czerwca 1975 roku w Bloomfield w stanie Michigan w USA. Od dzieciństwa marzyła, aby zostać aktorką. Wraz z dwoma siostrami dorastała w wiejskim miasteczku Milford (Michigan, USA). Jej matka, gospodyni i ojciec, prawnik, nauczyciel i restaurator, rozwiedli się.Aktorka rozpoczęła naukę na Uniwersytecie w Rochester Hills w Michigan, jednak po roku zapragnęła opuścić tę uczelnię, aby poszerzyć swoje horyzonty gdzie indziej. W ten sposób trafiła do Nowego Jorku, gdzie z powodzeniem ubiegała się o przyjęcie do Juilliard School of Drama. Początkowo nie było jej łatwo znaleźć jakiejkolwiek dobrej roli, jednak po jakimś czasie otrzymała rolę w serialu dramatycznym 'Guiding Light'. Od tego czasu spełnia się zarówno jako aktorka filmowa, telewizyjna, jak i sceniczna.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
0.0
Saga "Zmierzch": Przed Świtem - Część 2
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, The
2012 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
6.2
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012 Esme Cullen
6.4
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, The
2011 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
6.2
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
Twilight Saga: Eclipse, The
2010 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Tammy (gościnnie)
6.8
Lista ex
Ex-List, The
2008 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
4.0 2008 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
8.7 2007 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
7.9
Impas
Standoff
2006 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
6.6 2006 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
9.0 2004 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Stace (gościnnie)
10.0 1998 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope
0.0

0 Jane Doe / Ava / Rebecca Pope

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elizabeth Reaser filmy Elizabeth Reaser najlepsze filmy Elizabeth Reaser zdjęcia Elizabeth Reaser galeria Elizabeth Reaser biografia Elizabeth Reaser nominacje Elizabeth Reaser nagrody i wyróżnienia Elizabeth Reaser filmografia Elizabeth Reaser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.