Elizabeth Payne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Matka (gościnnie)
0.0 2010 Matka (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Matka (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Matka (gościnnie)
7.5 2005 Matka (gościnnie)
8.5 2004 Matka (gościnnie)
7.6 2001 Matka (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Matka (gościnnie)
7.0 1999 Matka (gościnnie)
7.7 1998 Matka (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Matka (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Matka (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Matka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elizabeth Payne filmy Elizabeth Payne najlepsze filmy Elizabeth Payne zdjęcia Elizabeth Payne galeria Elizabeth Payne biografia Elizabeth Payne nominacje Elizabeth Payne nagrody i wyróżnienia Elizabeth Payne filmografia Elizabeth Payne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.