Elizabeth Estensen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1990 Patsy (gościnnie)
0.0 1988 Tallulah Bag
0.0 1987 Tallulah Bag
0.0 1986 Tallulah Bag
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 (gościnnie)
0.0 1985 Tallulah Bag
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Doradca szkolny (gościnnie)
0.0 1969 Carol Boswell (1975-1979)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elizabeth Estensen filmy Elizabeth Estensen najlepsze filmy Elizabeth Estensen zdjęcia Elizabeth Estensen galeria Elizabeth Estensen biografia Elizabeth Estensen nominacje Elizabeth Estensen nagrody i wyróżnienia Elizabeth Estensen filmografia Elizabeth Estensen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.