Elizabeth Benson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Doris Proctor
8.0 1982 Pani Armitage (odcinek 2)
5.5
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
1981 Pani Wallis
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Lady Ridgemere (gościnnie)
8.7 1977 Sekretarka
0.0 1976 Kucharka(gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pani Heath / Pani White (gościnnie)
4.0 1974 Pani Smithson (gościnnie)
0.0 1969 Sprzedawczyni (gościnnie)
0.0 1963 Pani Buntly
8.6 1962 Pani Rutherford (1962) / Eve Norris (1969) (gościnnie)
4.7 1955 Edie Walters (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elizabeth Benson filmy Elizabeth Benson najlepsze filmy Elizabeth Benson zdjęcia Elizabeth Benson galeria Elizabeth Benson biografia Elizabeth Benson nominacje Elizabeth Benson nagrody i wyróżnienia Elizabeth Benson filmografia Elizabeth Benson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.