Elisabeth Lanz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Beatrice Brunhausen
0.0 2006 Dr Susanne Mertens
9.0 2004 Kerstin Jansen / Sabine Kilian (gościnnie)
0.0 2003 Pani Lucenzo (gościnnie)
0.0 2000 Cornelia Althofer (1999-2003)
10.0 1998 Angela Rössler (gościnnie)
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Anja
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Maria Stuck (gościnnie)
7.0 1978 Viola (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elisabeth Lanz filmy Elisabeth Lanz najlepsze filmy Elisabeth Lanz zdjęcia Elisabeth Lanz galeria Elisabeth Lanz biografia Elisabeth Lanz nominacje Elisabeth Lanz nagrody i wyróżnienia Elisabeth Lanz filmografia Elisabeth Lanz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.