Elisabeth Fraser
Data urodzenia: 1920-01-08
Miejsce urodzenia: 2005-05-05
Stan cywilny: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1972 Gogie Wilson (gościnnie)
7.8 1972 Lorraine (gościnnie)
8.0
Absolwent
Graduate, The
1967 Druga dama(niewymieniony w czołówce)
7.2 1967 Beverly Renick (1967) / Belle Hogan (1973) (gościnnie)
7.6
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1964 Madelyn Smith (gościnnie)
7.0 1964 Sprzedawczyni (gościnnie)
8.5 1963 Josie Ryan (gościnnie)
6.0 1962 Della Williams (gościnnie)
6.0 1961 Annie (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
8.5 1961 Oficer O'Brian (gościnnie)
7.8 1959 Belle Connelly(gościnnie)
7.8
Jak zdobyć męża
Ask Any Girl
1959 Jeannie Boyden
6.8 1958 Molly (gościnnie)
6.0 1957 Mama Kling / Abby Carter / Pani Gorman (gościnnie)
6.7 1955 Sierżant Joan Hogan
7.4 1955 Daisy Lou (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Dorothy Forbes (gościnnie)
8.7 1954 Lovey Sylvester (gościnnie)
0.0 1952 Irene / Peggy
9.5 1951 Dorothy Tyler (gościnnie)
7.0 1950 Betsy Ross (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elisabeth Fraser filmy Elisabeth Fraser najlepsze filmy Elisabeth Fraser zdjęcia Elisabeth Fraser galeria Elisabeth Fraser biografia Elisabeth Fraser nominacje Elisabeth Fraser nagrody i wyróżnienia Elisabeth Fraser filmografia Elisabeth Fraser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.