Elisa Donovan
Data urodzenia: 1971-02-03
Miejsce urodzenia: Poughkeepsie, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Jennifer
0.0 2009 Gayle Evans
4.0 2009 Jen
6.9
Słoneczna Sonny
Sonny with a Chance
2009 Sharona (gościnnie)
0.0 2004 (gościnnie) (ona sama)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Rebecca Kemp (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Annie (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Shelby Crawford (gościnnie)
7.3
Odlotowy duet
Night at the Roxbury, A
1998 Cambi
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Amber (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Morgan Cavanaugh
0.0 1995 Holly (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Tina Douglas
7.3 1991 Tanya (1994-1995)
7.3 1990 Ginger LaMonica (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elisa Donovan filmy Elisa Donovan najlepsze filmy Elisa Donovan zdjęcia Elisa Donovan galeria Elisa Donovan biografia Elisa Donovan nominacje Elisa Donovan nagrody i wyróżnienia Elisa Donovan filmografia Elisa Donovan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.