Elio Germano
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sprzedawca
0.0 2011 Felice Maniero
0.0 2011
0.0 2011 Felice Maniero
6.3 2010 Claudio
9.0 2010 Folco Terzani
6.0 2009 Pierpaolo
10.0 2009 Giulio
0.0
Uprowadzony
Sequestro Soffiantini, Il
2002 Paolo Soffiantini
0.0 2001 Ivan
7.5
Ojciec Pio
Padre Pio
2000 Francesco (16 lat)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elio Germano filmy Elio Germano najlepsze filmy Elio Germano zdjęcia Elio Germano galeria Elio Germano biografia Elio Germano nominacje Elio Germano nagrody i wyróżnienia Elio Germano filmografia Elio Germano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.