Eli Jane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Aktorka (gościnnie)
7.3 2012 Aktorka (gościnnie)
7.4 2012 Stewardessa szwajcarskich linii lotniczych
0.0 2011 Aktorka (gościnnie)
5.8 2011 Aktorka (gościnnie)
6.3
Jutro będzie futro
Hot Tub Time Machine
2010 Aktorka (gościnnie)
7.3
The Social Network
Social Network, The
2010 Aktorka (gościnnie)
0.0 2009 Aktorka (gościnnie)
6.0 2009 Aktorka (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Aktorka (gościnnie)
8.0 2007 Aktorka (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Kelnerka w kawiarni (niewymieniony w czołówce)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Aktorka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eli Jane filmy Eli Jane najlepsze filmy Eli Jane zdjęcia Eli Jane galeria Eli Jane biografia Eli Jane nominacje Eli Jane nagrody i wyróżnienia Eli Jane filmografia Eli Jane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.