Eli Goodman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Detektyw Weiss (gościnnie)
0.0 2011 Detektyw Weiss (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Frank Bisping (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Detektyw Weiss (gościnnie)
8.3 2006 Detektyw Weiss (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Alexander Wheaton (gościnnie)
7.3 2004 Greg Sanford (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Detektyw Weiss (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eli Goodman filmy Eli Goodman najlepsze filmy Eli Goodman zdjęcia Eli Goodman galeria Eli Goodman biografia Eli Goodman nominacje Eli Goodman nagrody i wyróżnienia Eli Goodman filmografia Eli Goodman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.