Eleonore Weisgerber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Virginia Aird
6.5
Ninja zabójca
Ninja Assassin
2009 Pani Sabatin
5.0 2009 Siostra Przełożona Anna
5.2 2001 Heidi Krüger (gościnnie)
10.0 1998 Claudia Zerbe (gościnnie)
0.0 1997 Lydia Koenig (gościnnie)
6.0 1993 Annabelle
6.5 1992 Karla Stephan (gościnnie)
0.0 1985 Gudrun Reichert
5.0 1981 Sylvia Kern aka Irene Sievers (gościnnie)
7.0 1978 Anita Busch / Dr Karen von Ardenne (gościnnie)
7.8 1977 Hanne Färber (gościnnie)
6.2 1974 Ariane Budde / Renate Sauters / Gerda Widanje / Stefanie Bauer (gości
10.0 1969 Anita Weidau / Helga Schenk (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eleonore Weisgerber filmy Eleonore Weisgerber najlepsze filmy Eleonore Weisgerber zdjęcia Eleonore Weisgerber galeria Eleonore Weisgerber biografia Eleonore Weisgerber nominacje Eleonore Weisgerber nagrody i wyróżnienia Eleonore Weisgerber filmografia Eleonore Weisgerber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.