Elena Evangelo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Valerie (gościnnie)
6.3
G.I. Joe: Czas Kobry
G.I. Joe: The Rise of Cobra
2009 Belinda (gościnnie)
7.1 2008 Nauczycielka francuskiego (gościnnie)
8.4 2006 Belinda (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Belinda (gościnnie)
7.5 2002 Pani Kloster (gościnnie)
7.3 2002 Amy James (gościnnie)
7.6 2001 Belinda (gościnnie)
7.6 1993 Belinda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Elena Evangelo filmy Elena Evangelo najlepsze filmy Elena Evangelo zdjęcia Elena Evangelo galeria Elena Evangelo biografia Elena Evangelo nominacje Elena Evangelo nagrody i wyróżnienia Elena Evangelo filmografia Elena Evangelo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.