Eleanor Summerfield
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Alice
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Elfrida Molfrey (gościnnie)
7.9 1986 May Walker (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Dorothy Curtis (gościnnie)
6.2 1980 Lady Strudwick (gościnnie)
0.0 1980 Pani Bligh
6.8
UFO
1970 Muriel Thompson (gościnnie)
8.0 1965 Ciotka Dahlia
0.0 1965 Hester Pilbeam
0.0 1965 Ellie Martin (eps 5-39)
5.8 1961 Flora McNaughton
0.0 1960 Maggie (1964-1965)
0.0 1959 Ethel Charles
7.6 1957 Marguerite
8.5 1953 (gościnnie)
5.5 1948 Blondynka
0.0 1946 Fiona w "Fools Rush In"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eleanor Summerfield filmy Eleanor Summerfield najlepsze filmy Eleanor Summerfield zdjęcia Eleanor Summerfield galeria Eleanor Summerfield biografia Eleanor Summerfield nominacje Eleanor Summerfield nagrody i wyróżnienia Eleanor Summerfield filmografia Eleanor Summerfield aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.