Eleanor Bron
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Madame Fleurie
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Annette (gościnnie)
7.5
Świat zabawy
House of Mirth, The
2000 Pani Julia Peniston, ciotka Lily
0.0 2000 Marilyn Harris (gościnnie)
10.0 1999 Gloria (gościnnie)
8.3 1998 Lady Bareacres
8.1
Czarny książę
Black Beauty
1994 Lady Wexmire
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Matka Patsy (gościnnie)
8.3 1992 Księżna Yorku (głos) (gościnnie)
6.8 1992 Maria Lazlos (gościnnie)
8.4 1990 Doktor Bamford (gościnnie)
10.0 1990 Millamant Ancred (gościnnie)
7.9 1987 (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Podsekretarz Sarah Harrison (gościnnie)
7.2 1979 Polly Knox (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.6 1970 Nina (gościnnie)
8.0
Dwoje na drodze
Two for the Road
1967 Cathy Manchester
0.0 1966 Hecate(gościnnie)
0.0 1966
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Zwiedzająca galerię (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eleanor Bron filmy Eleanor Bron najlepsze filmy Eleanor Bron zdjęcia Eleanor Bron galeria Eleanor Bron biografia Eleanor Bron nominacje Eleanor Bron nagrody i wyróżnienia Eleanor Bron filmografia Eleanor Bron aktor Eleanor Bron scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.