Eisa Davis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Addie Pickett
7.3 2010 Siostra Bubblesa (gościnnie)
6.5 2009 Siostra Bubblesa (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Siostra Bubblesa (gościnnie)
8.3 2000 Siostra Bubblesa (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Siostra Bubblesa (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Siostra Bubblesa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eisa Davis filmy Eisa Davis najlepsze filmy Eisa Davis zdjęcia Eisa Davis galeria Eisa Davis biografia Eisa Davis nominacje Eisa Davis nagrody i wyróżnienia Eisa Davis filmografia Eisa Davis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.