Eileen Seeley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1996 Shelby (gościnnie)
6.2 1995 Martha Wayne
8.0 1995 L.J. / Lynne (gościnnie)
7.7 1990 Cathy Brady (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Karen Marlet (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Ard'rian McKenzie/Marjorie MacKenzie (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Tammy (1987) (gościnnie)
9.0 1985 Casey O'Connell (gościnnie)
6.4 1984 Olivia Welles (gościnnie)
9.0 1984 Debby Rollins (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Elizabeth Forsythe (gościnnie)
7.3 1984 Janet Booth (gościnnie)
8.2 1982 Roxanne (gościnnie)
6.6 1979 Ellen Carter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eileen Seeley filmy Eileen Seeley najlepsze filmy Eileen Seeley zdjęcia Eileen Seeley galeria Eileen Seeley biografia Eileen Seeley nominacje Eileen Seeley nagrody i wyróżnienia Eileen Seeley filmografia Eileen Seeley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.