Eiko Yamada
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Narrator (głos)
6.9 1996 Garbera (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Mai (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Nakahara (głos) (gościnnie)
7.8
Kot w butach
Nagagutsu o haita neko no bôken
1992 Hans (głos)
0.0 1989 Ranko Midorikawa (głos)
8.3 1989 Tarô Misaki (głos)
9.0 1989 Yukari (głos)
8.0 1989 Tsubasa Kurenai (głos)
0.0
Jenny Jenny
Ace wo Nerae 2
1988 Ranko Midorikawa (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Mai (głos)
6.0
Wesoła Rodzinka - Małe Kobietki
Ai no wakakusa monogatari
1987 Josephine 'Jo' March (głos)
9.3 1986 Silver (głos)
7.9
Opowieści z Klonowego Miasteczka
Maple Town monogatari
1986 Stella (głos)
8.0 1986 Jimmy (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Mai (głos)
7.7
Mała księżniczka
Shôkôjo Sera
1985 Lavinia Herbert (głos)
7.7
Jeździec Srebrnej Szabli
Seijuushi Bismarck
1984 Chiruka (głos) (gościnnie)
8.5
Anette
Alps Monogatari Watashi no Annette
1983 Lucien (głos)
8.5
Ordy
Miimu Iro Iro Yume no Tabi
1983 Satoru (głos)
8.0
Kapitan Jastrząb
Kyaputen Tsubasa
1983 Tarou Misaki (głos)
7.7 1979 Ania Shirley (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eiko Yamada filmy Eiko Yamada najlepsze filmy Eiko Yamada zdjęcia Eiko Yamada galeria Eiko Yamada biografia Eiko Yamada nominacje Eiko Yamada nagrody i wyróżnienia Eiko Yamada filmografia Eiko Yamada aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.