Eiko Masuyama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2008 Fujiko Mine (głos)
7.3 2002 Królowa (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Fusae Cambell Kinoshita (głos) (gości
7.8
Czarodziejka z księżyca - Serca w lodzie
Bishôjo senshi Sailor Moon S: The Movie
1994 Lodowa Królowa (Księżniczka Śniegu Kaguya) (głos)
0.0 1990 Mama (głos)
8.6
Mały lord
Shoukoushi Cedie
1988 Minna (głos)
8.5
Mała Dama
Lady Lady
1986 Madeleine (głos)
5.5 1984 Fujiko Mine
8.5
Anette
Alps Monogatari Watashi no Annette
1983 Francine (głos)
7.6 1981 Milady (jap.) (głos)
7.7 1981 Ribon Chan (głos)
9.0 1978 Joan Randall (głos)
5.7 1977 Fujiko Mine (głos)
5.5 1975 (głos)
0.0
Wickie, syn Wikingów
Chîsana Baikingu Uiki
1974 (narrator)
0.0 1971 Mama (głos)
7.5 1971 Catherine Burgess (głos) (gościnnie)
9.0 1966 Rukkio (głos)
9.0 1965 U-ko

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eiko Masuyama filmy Eiko Masuyama najlepsze filmy Eiko Masuyama zdjęcia Eiko Masuyama galeria Eiko Masuyama biografia Eiko Masuyama nominacje Eiko Masuyama nagrody i wyróżnienia Eiko Masuyama filmografia Eiko Masuyama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.