Eiki Kitamura
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Katsutoshi Morozawa
7.6 2009 Shozo Torada (gościnnie)
8.7 2009 Kamen Jeździec Książę
8.5 2008 Kenichiro Nishikino
0.0 2007 (gościnnie)
0.0 2007 Matora
8.0 2007 Shinoda (gościnnie)
8.2 2002 Eiki Shimazu

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eiki Kitamura filmy Eiki Kitamura najlepsze filmy Eiki Kitamura zdjęcia Eiki Kitamura galeria Eiki Kitamura biografia Eiki Kitamura nominacje Eiki Kitamura nagrody i wyróżnienia Eiki Kitamura filmografia Eiki Kitamura aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.