Edyta Nestorowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Studentka
5.6 2010 Dziewczyna na moście (gościnnie)
6.7 2008 Sprzedawczyni kamieni (gościnnie)
3.9 2008 Iwona Filipek (gościnnie)
5.4 2007 Zawodniczka "Czajka" (gościnnie) (nie
5.7 2004 Dziewczyna prosząca Krysię i Bogusia o autograf (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edyta Nestorowicz filmy Edyta Nestorowicz najlepsze filmy Edyta Nestorowicz zdjęcia Edyta Nestorowicz galeria Edyta Nestorowicz biografia Edyta Nestorowicz nominacje Edyta Nestorowicz nagrody i wyróżnienia Edyta Nestorowicz filmografia Edyta Nestorowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.