Edwin Brown
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Virgil
9.2 1983 Hollaby Senior (gościnnie)
8.0 1979 Harry (gościnnie)
0.0 1976 Wilkins(gościnnie)
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Pan May (gościnnie)
8.0
Zaczarowany flet
Pied Piper, The
1972 Burger
0.0 1972 Farmer (gościnnie)
0.0 1966 Bristow / Maybrick (gościnnie)
0.0 1966 Owen (gościnnie)
10.0 1964 George (gościnnie)
0.0 1963 Cyril Bishop / Pan Bishop(gościnnie)
8.6 1962 Satterthwaite (1964) / Barman (1967) / Eric Mudd (1968) / Clarke (1970) / Czeperne (1973)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Wilson/ Kierowca vana (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Lorry Driver (1962) (gościnnie)
0.0 1959 Busby / Elliott / Miejscowy sierżant (gościnnie)
9.0 1955 Strażnik
7.6 1955 Kierowca furgonetki / Collinson / John Bulgin
4.7 1955 John Dyke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edwin Brown filmy Edwin Brown najlepsze filmy Edwin Brown zdjęcia Edwin Brown galeria Edwin Brown biografia Edwin Brown nominacje Edwin Brown nagrody i wyróżnienia Edwin Brown filmografia Edwin Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.