Edward Wichura
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 1983 Stanisław Mikołajczyk, wicepremier w rządzie Sikorskiego
7.9
Hotel Polanów i jego goście
Hotel Polan und seine Gäste
1982 Tauber
9.0 1981 Ubek Jakub
7.9 1980 Boczek
6.4 1979 Bandzior z "mafii" sądowej
6.0
Buddenbrookowie
Buddenbrooks, Die
1979 Członek Komitetu Obywatelskiego
7.5 1977 Niemiec w winiarni (gościnnie)
6.8 1977 Kadrowiec (gościnnie)
6.8 1975 Karczmarz
6.7 1975 Mężczyzna rozmawiający z Czernym
6.2 1974 Taksówkarz
7.4 1974 "Specjalista" na Trasie Łazienkowskiej (gościnnie)
7.4 1965 Rybak
7.7 1965 Pomocnik fryzjera (niewymieniony w czołówce)
5.7 1962 Porucznik Kapuścik
8.2 1958 Inspektor z dyrekcji
7.6 1957 Policjant Teofil
7.4 1957 Dziennikarz(niewymieniony w czołówce)
6.8 1956 Dziennikarz (niewymieniony w czołówce)
6.7 1955 Działacz klubu ("Nowela pływacka")

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edward Wichura filmy Edward Wichura najlepsze filmy Edward Wichura zdjęcia Edward Wichura galeria Edward Wichura biografia Edward Wichura nominacje Edward Wichura nagrody i wyróżnienia Edward Wichura filmografia Edward Wichura aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.