Edward Keane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 1951 Alfred Rudolph Shroder (gościnnie)
9.0 1950 Ed Mercer (gościnnie)
6.0 1944 Scarab Agent 33
7.0
Złoto jest tam, gdzie go szukasz
Gold Is Where You Find It
1938 (niewymieniony w czołówce)
6.9 1936 Oficer(niewymieniony w czołówce)
6.3 1935 Reporter(niewymieniony w czołówce)
8.7
Brytyjski agent
British Agent
1934 Dr. S. Prohoroff
7.0 1933 Department Head (niewymieniony w czołówce)
0.0 1933 detektyw(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edward Keane filmy Edward Keane najlepsze filmy Edward Keane zdjęcia Edward Keane galeria Edward Keane biografia Edward Keane nominacje Edward Keane nagrody i wyróżnienia Edward Keane filmografia Edward Keane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.