Edward Furs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Kierowca (gościnnie)
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Kierowca (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Kierowca (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Kierowca (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Kierowca (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Kierowca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edward Furs filmy Edward Furs najlepsze filmy Edward Furs zdjęcia Edward Furs galeria Edward Furs biografia Edward Furs nominacje Edward Furs nagrody i wyróżnienia Edward Furs filmografia Edward Furs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.