Edward Conna
Data urodzenia: 1968-06-19
Miejsce urodzenia: Durham, Karolina Północna, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Mężczyzna w barze (gościnnie)
6.3
Hooligans 2: Do ostatniej krwi
Green Street 2: Stand Your Ground
2009 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 William McTeer (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.8 2003 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kierowca autobusu (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.3 2002 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.5 1997 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.1
Uzależnienie
Addiction, The
1995 Kierowca autobusu (gościnnie)
7.8
Urodzeni mordercy
Natural Born Killers
1994 Kierowca autobusu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edward Conna filmy Edward Conna najlepsze filmy Edward Conna zdjęcia Edward Conna galeria Edward Conna biografia Edward Conna nominacje Edward Conna nagrody i wyróżnienia Edward Conna filmografia Edward Conna aktor Edward Conna reżyser Edward Conna scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.