Edward Albert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Marc
5.1 2001 Pan Collins
9.5 1999 (gościnnie)
8.6
Przybysz z gwiazd
Invasion America
1998 Rafe (głos)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Diamond Dave (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Arthur deRhodes (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Robert Janson (gościnnie)
7.8
Łowca Przygód
Fortune Hunter
1994 David Jarrett
8.0 1994 Luc (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Frank Haskall (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Zayra (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Dr William Burke
8.7 1992 Charlie Harper (gościnnie)
9.0 1991 Quinn (gościnnie)
7.5 1991 (gościnnie)
10.0 1991 Drew Dobson (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Tio Mendoza (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Lamar Sloan (gościnnie)
9.0 1988 Jordan Pearl (gościnnie)
5.5 1987 Lester Farnum (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
10.0 1983 Quisto Champion
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Arthur Brown (gościnnie)
4.0 1981 (gościnnie)
6.8 1981 Jeff Wainwright (1986)
5.9
Gdy czas ucieka
When Time Ran Out...
1980 Brian
0.0 1979 Ron Dalrymple
7.2 1979 Sam (gościnnie)
5.5 1979 Joey Green (gościnnie)
10.0 1978 Lewis Barry
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Doug Warren (gościnnie)
6.2
Korzenie mafii
Alle origini della mafia
1976 Sebastian
10.0 1975 Lee Marx (gościnnie)
6.8 1972 Johnny Kingsley McLean (1974) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edward Albert filmy Edward Albert najlepsze filmy Edward Albert zdjęcia Edward Albert galeria Edward Albert biografia Edward Albert nominacje Edward Albert nagrody i wyróżnienia Edward Albert filmografia Edward Albert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.