Edward A. Duran
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony
4.8
Ścigana
Haywire
2011 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony
6.9
Księga ocalenia
Book of Eli, The
2010 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony
8.8 2008 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9 2008 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony
8.0
Zagubiony pokój
Lost Room, The
2006 Agent DEA (gościnnie) (niewymieniony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edward A. Duran filmy Edward A. Duran najlepsze filmy Edward A. Duran zdjęcia Edward A. Duran galeria Edward A. Duran biografia Edward A. Duran nominacje Edward A. Duran nagrody i wyróżnienia Edward A. Duran filmografia Edward A. Duran aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.