Eduardo Lago
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2009 Carlos Ernesto
8.0 2007 Guiga
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Bira
6.0 2005 Arnaldo (gościnnie)
0.0 1985 Gato

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eduardo Lago filmy Eduardo Lago najlepsze filmy Eduardo Lago zdjęcia Eduardo Lago galeria Eduardo Lago biografia Eduardo Lago nominacje Eduardo Lago nagrody i wyróżnienia Eduardo Lago filmografia Eduardo Lago aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.