Edoardo Costa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Jacques
0.0 2010 Pułkownik Tanelli
8.0
Zacznę od siebie
Ricomincio da me
2005 Luca Biagini
0.0
Anioł stróż
Angelo il custode
2001 Adriano
4.5 1999 Riccardo Moretti
0.0 1996 Lorenzo Macchia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edoardo Costa filmy Edoardo Costa najlepsze filmy Edoardo Costa zdjęcia Edoardo Costa galeria Edoardo Costa biografia Edoardo Costa nominacje Edoardo Costa nagrody i wyróżnienia Edoardo Costa filmografia Edoardo Costa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.