Edmund Pegge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Charlie Gudgeon (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Graham Huntley (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 James Hartman (gościnnie)
0.0 1985 Basil (gościnnie)
4.0 1981 Bernard Webster (gościnnie)
0.0 1981 Pan Thorpley, porucznik (gościnnie)
0.0 1980 Ojciec Murphy
8.0 1974 Australijski pułkownik (gościnnie)
0.0 1969 Albert (gościnnie)
10.0 1969 Bill Reed (gościnnie)
8.8 1964 Pan Jessel
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Meeker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edmund Pegge filmy Edmund Pegge najlepsze filmy Edmund Pegge zdjęcia Edmund Pegge galeria Edmund Pegge biografia Edmund Pegge nominacje Edmund Pegge nagrody i wyróżnienia Edmund Pegge filmografia Edmund Pegge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.