Edmund L. Shaff
Data urodzenia: San Franci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2009 Członek chóru The Hipsters (gościnnie)
5.9
Teraz ty!
Back to You
2007 Walter Lackey (gościnnie)
8.0 2007 Chester Rockingham (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Walter Lackey (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Walter Lackey (gościnnie)
5.0 2003 Walter Lackey (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Walter Lackey (gościnnie)
6.9
Ach, ten Bush!
That's My Bush!
2001 Walter Lackey (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Walter Lackey (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Walter Lackey (gościnnie)
7.0 1999 Walter Lackey (gościnnie)
7.0 1998 Walter Lackey (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Walter Lackey (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Walter Lackey (gościnnie)
7.5
Desperatki
Set It Off
1996 Walter Lackey (gościnnie)
7.0
Nocna zmiana
Late Shift, The
1996 Walter Lackey (gościnnie)
10.0 1996 Walter Lackey (gościnnie)
0.0 1995 Walter Lackey (gościnnie)
6.9 1995 Walter Lackey (gościnnie)
10.0 1995 Walter Lackey (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Walter Lackey (gościnnie)
6.3
Wspomnienia niewidzialnego człowieka
Memoirs of an Invisible Man
1992 Walter Lackey (gościnnie)
6.6 1991 Walter Lackey (gościnnie)
7.3 1990 Walter Lackey (gościnnie)
7.2 1989 Walter Lackey (gościnnie)
7.2 1988 Walter Lackey (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Walter Lackey (gościnnie)
6.3 1986 Walter Lackey (gościnnie)
5.7 1986 Walter Lackey (gościnnie)
6.8 1981 Walter Lackey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edmund L. Shaff filmy Edmund L. Shaff najlepsze filmy Edmund L. Shaff zdjęcia Edmund L. Shaff galeria Edmund L. Shaff biografia Edmund L. Shaff nominacje Edmund L. Shaff nagrody i wyróżnienia Edmund L. Shaff filmografia Edmund L. Shaff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.