Edmond Kato Wong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Policjant
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Policjant
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Policjant
7.5 2002 Policjant
6.8
System
Net, The
1998 Policjant
7.0 1998 Policjant

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edmond Kato Wong filmy Edmond Kato Wong najlepsze filmy Edmond Kato Wong zdjęcia Edmond Kato Wong galeria Edmond Kato Wong biografia Edmond Kato Wong nominacje Edmond Kato Wong nagrody i wyróżnienia Edmond Kato Wong filmografia Edmond Kato Wong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.