Edith Varon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2000 Agatha (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Agatha (gościnnie)
7.6 1993 Agatha (gościnnie)
10.0 1992 Agatha (gościnnie)
7.3 1990 Agatha (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Agatha (gościnnie)
7.6 1984 Agatha (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edith Varon filmy Edith Varon najlepsze filmy Edith Varon zdjęcia Edith Varon galeria Edith Varon biografia Edith Varon nominacje Edith Varon nagrody i wyróżnienia Edith Varon filmografia Edith Varon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.