Edith Fields
Data urodzenia: 1939-01-07
Miejsce urodzenia: Poughkeepsie, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Nora
6.9 2010 Staruszka
7.5 2007 Pani Shea (gościnnie)
0.0 2005 Starsza kobieta (gościnnie)
7.6 2005 Starsza kobieta (gościnnie)
7.5 2000 Dolores Pritkin (gościnnie)
6.1
Kawaler
Bachelor, The
1999 Edith
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Sanko (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Szkolna pielęgniarka (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pani Solotkin (gościnnie)
6.5
Tylko miłość
Love Is All There Is
1996 Pani Federico
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Adoptująca (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Pani Van Allen(gościnnie)
6.1
Komik na sobotę
Mr. Saturday Night
1992 Kobieta w reklamie
7.2 1992 Selma (gościnnie)
8.7 1991 Sdie (gościnnie)
6.5
Prywatka
House Party
1990 Principal
7.4 1990 Pani Payton (gościnnie)
5.7 1989 Pani Nickman (gościnnie)
7.2 1988 Lillian Brow (gościnnie)
7.4
Bez wyjścia
No Way Out
1987 Lorraine
5.7 1986 Pani Cramer (gościnnie)
7.3
Żony Hollywood
Hollywood Wives
1985 Helen Andrews
7.5 1985 Dolores (gościnnie)
6.9 1982 Kelnerka
8.6 1982 Gość (gościnnie)
7.1 1982 (gościnnie)
8.2 1982 Pani Sharon Fletcher (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Gospodyni domowa (gościnnie)
6.8 1981 (gościnnie)
7.8
Nieoczekiwany romans
Loving Couples
1980 Pielęgniarka Evelyn
6.6 1979 Pani Block (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edith Fields filmy Edith Fields najlepsze filmy Edith Fields zdjęcia Edith Fields galeria Edith Fields biografia Edith Fields nominacje Edith Fields nagrody i wyróżnienia Edith Fields filmografia Edith Fields aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.