Edita Brychta
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 (różne głosy)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pani Stanworth (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Barbara Stone (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dr Mansell (gościnnie)
7.1
Ta jedna noc
One Night Stand
1997 Współpracownica Karen
0.0 1997 Lynn (gościnnie)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 Liz Sage (gościnnie)
6.9
Kryptonim Prosiaczek
Piglet Files, The
1990 Helen (gościnnie)
0.0 1988 Jane Somerville(gościnnie)
6.0 1986 Birgitta (gościnnie)
0.0 1986 Lady Deborah (gościnnie)
0.0 1986 Elizabeth Monk (gościnnie)
7.9 1986 Melanie Ford (gościnnie)
10.0 1985 Dana / Eva(gościnnie)
5.0 1985 Ingrid Nilsen
10.0 1985 Dana / Eva (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Deirdre O'Bannon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edita Brychta filmy Edita Brychta najlepsze filmy Edita Brychta zdjęcia Edita Brychta galeria Edita Brychta biografia Edita Brychta nominacje Edita Brychta nagrody i wyróżnienia Edita Brychta filmografia Edita Brychta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.