Edgar Jimz
Data urodzenia: Caguas, Po

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2011 Oficer NYPD (gościnnie) (niewymienion
10.0 2010 Rolando Ortiz
6.5 2010 Agent CIA(niewymieniony w czołówce)
6.2
Wyznania zakupoholiczki
Confessions of a Shopaholic
2009 Uliczny tancerz w Miami(niewymieniony w czołówce)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Oficer / NYPD (gościnnie)
6.5 2009 Pielęgniarz (gościnnie) (niewymienion

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edgar Jimz filmy Edgar Jimz najlepsze filmy Edgar Jimz zdjęcia Edgar Jimz galeria Edgar Jimz biografia Edgar Jimz nominacje Edgar Jimz nagrody i wyróżnienia Edgar Jimz filmografia Edgar Jimz aktor Edgar Jimz reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.