Eddie Perez
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Calaveras (gościnnie)
5.7
Green Hornet 3D
Green Hornet, The
2011 Calaveras (gościnnie)
6.9
Księga ocalenia
Book of Eli, The
2010 Calaveras (gościnnie)
8.8 2008 Uzbrojony człowiek z kartelu (gościnnie)
7.9 2008 Calaveras (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Calaveras (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Calaveras (gościnnie)
6.5
Zabójczy układ
Replacement Killers, The
1998 Calaveras (gościnnie)
7.2 1997 Calaveras (gościnnie)
6.6 1997 Calaveras (gościnnie)
5.6
Szalone kłopoty
Hail Caesar
1994 Calaveras (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eddie Perez filmy Eddie Perez najlepsze filmy Eddie Perez zdjęcia Eddie Perez galeria Eddie Perez biografia Eddie Perez nominacje Eddie Perez nagrody i wyróżnienia Eddie Perez filmografia Eddie Perez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.