Eddie J. Fernandez
Data urodzenia: Chicago, I

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Agent McKay
6.9
Mechanik: Prawo zemsty
Mechanic, The
2011 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
0.0 2011 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
7.4
Jestem Bogiem
Limitless
2011 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
0.0 2011 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
4.8
Ścigana
Haywire
2011 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
6.2 2010 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
8.8 2008 Uzbrojony człowiek z katrelu (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Mayan Stunt (gościnnie)
0.0 2007 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
8.3 2006 Omar Rivera (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Edgardo (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
7.3 2002 Jason Groves (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Policjant z Las Vegas (gościnnie)
7.4
Wydział pościgowy
U.S. Marshals
1998 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
8.2
Oz
1997 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew
8.2
Oz
1997 Człowiek Abruzziego (gościnnie) (niew

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eddie J. Fernandez filmy Eddie J. Fernandez najlepsze filmy Eddie J. Fernandez zdjęcia Eddie J. Fernandez galeria Eddie J. Fernandez biografia Eddie J. Fernandez nominacje Eddie J. Fernandez nagrody i wyróżnienia Eddie J. Fernandez filmografia Eddie J. Fernandez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.