Eddie Frierson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Mieszkaniec Blithe Hollow (głos)
8.1 2004 Alford / Dakaskos / Erhalt (ang. głos)
6.2 2002 Dodatkowe głosy (ang.) (głos)
4.5 2000 Strikning (głos) (gościnnie)
8.4
El Hazard - Alternatywny Świat
El Hazard: Alternative World
1998 Makoto Mizuhara (głos)
7.6 1997 Pan Fujisawa (ang. głos)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Zastępca Daniel Fuller (gościnnie)
8.2
3x3 oczy
Sazan aizu seima densetsu
1995 Yakumo Fuji (ang. głos)
8.0 1995 Makoto Mizuhara (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Fujii Yakumo (ang. głos)
7.7
Podniebna poczta Kiki
Majo no Takkyuubin
1989 (ang. głos) (różne głosy)
8.0 1988 (wersja Streamline 1989) (ang. głos)
8.3
Wojownicy Maris
Akai kôdan Zillion
1987 Dave (ang.) (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Shinto / Tien (ang.) (głos)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 (ang. głos)
7.6 1985 Lynn Kyle
7.5 1985 Kierownik (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Klient (gościnnie)
7.6 1981 Aramis (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eddie Frierson filmy Eddie Frierson najlepsze filmy Eddie Frierson zdjęcia Eddie Frierson galeria Eddie Frierson biografia Eddie Frierson nominacje Eddie Frierson nagrody i wyróżnienia Eddie Frierson filmografia Eddie Frierson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.