Eddie Diaz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Hector Malcas (gościnnie)
5.8 2011 Hector Malcas (gościnnie)
3.8 2010 Hector Malcas (gościnnie)
0.0 2009 Hector Malcas (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Ogrodnik (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Hector Malcas (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Imigrant (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Hector Malcas (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hector Malcas (gościnnie)
7.3 2002 Hector Malcas (gościnnie)
7.6 2001 Hector Malcas (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Hector Malcas (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eddie Diaz filmy Eddie Diaz najlepsze filmy Eddie Diaz zdjęcia Eddie Diaz galeria Eddie Diaz biografia Eddie Diaz nominacje Eddie Diaz nagrody i wyróżnienia Eddie Diaz filmografia Eddie Diaz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.