Edda Leesch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Dr Martina Baumann(gościnnie)
0.0 2002 Anne Bremer (gościnnie)
5.2 2001 Melanie König (gościnnie)
4.0 1999 Uschi Frings (gościnnie)
0.0 1998
0.0 1997 Irene Seeger (gościnnie)
0.0 1996 Gisela Fürth (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Katja (gościnnie)
5.0 1994 Pani Grünert (gościnnie)
2.0 1994 Conni Sprinkel (gościnnie)
6.5 1992 Ulrike Winter (gościnnie)
0.0 1988 Iris Feil (gościnnie)
10.0 1986 Brigitte Tomaszewski (2000) (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Bea Falkner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Edda Leesch filmy Edda Leesch najlepsze filmy Edda Leesch zdjęcia Edda Leesch galeria Edda Leesch biografia Edda Leesch nominacje Edda Leesch nagrody i wyróżnienia Edda Leesch filmografia Edda Leesch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.