Ed Vassallo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2012 Tom
5.8
Zostań ze mną
Keep the Lights On
2012 Tom
7.8 2008 Menager (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Menager (gościnnie)
7.8 2005 Menager (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Menager (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Tom Giglione (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Menager (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Eddie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ed Vassallo filmy Ed Vassallo najlepsze filmy Ed Vassallo zdjęcia Ed Vassallo galeria Ed Vassallo biografia Ed Vassallo nominacje Ed Vassallo nagrody i wyróżnienia Ed Vassallo filmografia Ed Vassallo aktor Ed Vassallo scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.