Ed Setrakian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tommy (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Tommy (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Tommy (gościnnie)
6.9
Czcigodni mordercy
Men of Respect
1990 Tommy (gościnnie)
8.1 1987 Tommy (gościnnie)
5.7 1976 Tommy (gościnnie)
7.7
Trzy dni kondora
Three Days of the Condor
1975 Tommy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ed Setrakian filmy Ed Setrakian najlepsze filmy Ed Setrakian zdjęcia Ed Setrakian galeria Ed Setrakian biografia Ed Setrakian nominacje Ed Setrakian nagrody i wyróżnienia Ed Setrakian filmografia Ed Setrakian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.