Ed Sahely
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Bileciarz (gościnnie)
6.9
Troje do tanga
Three to Tango
1999 Bileciarz (gościnnie)
6.6
Maksimum ryzyka
Maximum Risk
1996 Bileciarz (gościnnie)
6.4 1994 Bileciarz (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Bileciarz (gościnnie)
10.0 1993 Bileciarz (gościnnie)
0.0 1991 Bileciarz (gościnnie)
7.8 1990 Bileciarz (gościnnie)
7.6
Moje drugie ja
My Secret Identity
1988 Bileciarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ed Sahely filmy Ed Sahely najlepsze filmy Ed Sahely zdjęcia Ed Sahely galeria Ed Sahely biografia Ed Sahely nominacje Ed Sahely nagrody i wyróżnienia Ed Sahely filmografia Ed Sahely aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.