Ed Quinn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Stan (gościnnie)
5.5 2010 Stan (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Stan (gościnnie)
7.7 2006 Stan (gościnnie)
5.8 2005 Stan (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Brent Ferguson (gościnnie)
7.3 2004 Frankie Mala (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Stan (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Stan (gościnnie)
6.9
Amerykańskie nastolatki
Young Americans
2000 Stan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tom Cunningham (2004) (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Stan (gościnnie)
4.7 1998 Stan (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Stan (gościnnie)
7.0 1995 Stan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ed Quinn filmy Ed Quinn najlepsze filmy Ed Quinn zdjęcia Ed Quinn galeria Ed Quinn biografia Ed Quinn nominacje Ed Quinn nagrody i wyróżnienia Ed Quinn filmografia Ed Quinn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.