Ed Marinaro
Data urodzenia: 1950-03-31
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Tracy York (od 31.12.2001), syn Eddie

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Stewart Babcock (gościnnie)
7.5 2002 Stewart Babcock (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Stewart Babcock (gościnnie)
5.6 1999 Stewart Babcock (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Stewart Babcock (gościnnie)
7.5 1991 Stewart Babcock (gościnnie)
4.5 1988 Stewart Babcock (gościnnie)
9.0 1988 Stewart Babcock (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Stewart Babcock (gościnnie)
6.8 1981 Stewart Babcock (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Stewart Babcock (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Stewart Babcock (gościnnie)
7.0 1976 Stewart Babcock (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ed Marinaro filmy Ed Marinaro najlepsze filmy Ed Marinaro zdjęcia Ed Marinaro galeria Ed Marinaro biografia Ed Marinaro nominacje Ed Marinaro nagrody i wyróżnienia Ed Marinaro filmografia Ed Marinaro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.